Monday, April 9, 2007

Påska er offisielt over

Nå tar jeg kveld. Ja, jeg er dødens seriøs. Dette har vært den beste påska ever, alle de søte har vært hjemme - alice, tonje, helene, marie, ingrid, miriam, susanne, erlend, andré, håvard og truls..og vi (jeg, i alle fall) har vært snydens onsdag til søndag. Dette er forutsetningen for at dagene skal gå forholdsvis smertefritt unna her i Bodø - alkohol og alle de søte som har flytta herfra. Så når de nå reiser hjem igjen, jeg er blakk og jobber tidlig hver dag - da er det bare down hill. Ooouuuff. Jeg har et par-tre ting å se fram til da. Konsert i Bergen 29.april, da jeg får sett masse søte folk i Oslo pluss Erlend i Bergen...At André kommer hjem igjen om en måned, og selvsagt Roskilde i Juli. You know it!!! Det blir helt sinnssvakt bra - Red hot, the Who, the Killers, Björk, the Arcade fire, Muse, Datarock, you name it! Det blir kooonge:)

Videre har jeg endelig sendt søknaden til Napier i Edinburgh, så vi får se hvordan det går. Hvis det ikke går bra, da tror jeg faktisk at jeg bare legger meg ned. Og blir liggende. For det er nemlig ikke lenger tilstrekkelig at jeg kommer meg bort fra Bodø, jeg må bort fra Norge...! Preferably så langt bort som overhode mulig (Salvador? Don't mind if I do), men det får holde med den store britannien i første omgang. Jeg er lei av å se de samme trøtte trynene hver dag, jeg treeeeenger virkelig forandring! Og forandring skal det bli. Tro du meg. Om jeg så må ta op tanning-lån i banken for å komme meg tilbake til stranda i Barra.

Ellen Marie, jeg håper du leser bloggen min nå, du som er så keen på oppdateringer, så skal jeg prøve å være flink til å skrive! Savner deg helt sinnsykt masse,kjære :D Håper du trives! Og tusen tusen takk for at du gadd å sende spillet mitt, gleder meg vilt til å få det i posten =)

Elsker alle mine fine venner<3

Tjigowaaaaaa

1 comment:

Ellen Marie said...

du kan vaer brennsekker paa at ae laes. kra kra. :D