Friday, April 13, 2007

Oi amigos! Tudo bom?

Boy, am I in my Brasil-mood today! And how! Jeg snakka me en kjempe kjempego kompis derfra idag, João, gitaristen i mitt yndlingsband Mohana...å det var bare så utrulig trivelig! Han er en helskjønn skapning,den gutten...Så snakka vi litt drit om min tapte utkårede Thomas, det var moro...jeg har nå e-mailen hans,og vil torturere/stalke ham helt til han går med på å holde kontakten;) You know it!! Jeg skal nemlig tilbake dit...og da er det jo trivelig å ha noen gamle kjente! Meeeen, i første omgang blir det Edinburgh. Jeg er så klar for Edinburgh! Denne linja er perfekt for meg, jeg kjenner det på kroppen, altså. Tourism management with languages. Mmmm. Jeg er klar.

I Bodø er alt det samme. Jeg skal i MR med hodet mitt da, har noe rart som gjør vondt..satser på at det bare en migrena og/eller den opp-fucka nakken min ;p I alle fall ikkeno verre! Det regner, så jeg får brukt den übersøte regnfrakken jeg har investert i fra H&M. Det er jo et pluss :) Og idag kjøpte jeg to par sko som jeg egentlig ikke hadde råd til! Men det var på din sko, så det ble bare 500,- tilsammen.

SKJØNNER DERE HVOR LITE SOM SKJER HER I DENNE GUDSFORLATTE BYEN ELLER??????????????

Altså, når jeg bruker så mye tid og krefter på å fortelle at jeg kjøpte sko...Vær så snill. Gi meg noe spennende å prate om.

Ok. Jeg har det. 28.april reiser jeg til Oslo med Kristin - da får jeg se Elin, Sigrun, Connie, Pernille, Kristin(?), Cathrine, André, Martin, Ane, Richard og mange fler :D Kjempe! Der blir det fuktig kveld med hele runden; spasibar, blå, indigo og garage..og dagen etter drar vi til Bergen:) Der skal vi på Roger Waters-konsert!!! Woohooo! Og vi får sove hos snille Erlend :)

Oooog...i mai skjer det egentlig lite, men er jo en trivelig måned generellt :) Men første helga i juni er det slektstreff i Moss!! Det blir en hit, som vanlig! Gleder meg helt sykt :)

Så, der var en liten oppdatering :) Savner fortsatt Ellen Marie!! (Å du..spillet funka fan ikke! Hva skjer! Jeg klager.)

Suss å muss!

1 comment:

Ellen Marie said...

nei, ka i all verden? trur du det ikke funka fordi du maa vaer i usa (saann derre region-bajs)? kor kjedelig da! har du hengt kortet over senga ? :D