Thursday, June 24, 2010

2010

Tilbake til dialekt. Så. Skal æ liksom oppsummer det siste året her nu? Det e faktisk ett år sia sist æ skreiv her. Ska tenk kjempehardt på ka som har skjedd det siste året. Okei... Norge vant Grand Prix med tidenes margin, (har lest i avisa nu at han Rybak må lær sæ å pust dypt og tell baklengs fra ti...) Roskilde 2009 va selvfølgelig fette fantastisk med danskan, fransken, fisken og til og med rådyrbarnet...Tidenes camp! Videre flytta æ fra leiligehta i Polwarth til ei mindre menn finere leilighet på Tollcross - sammen med Camille og Jakub:) Hyggelig, men nu har vi mus! Mindre hyggelig!

Ka mer har skjedd det siste året, tru... Va jo hjemme i jula, jobba på sas, det va hyggelig helt til siste dag, som va grusom...! Men gidd ikke legg ut om det her:)
Okei, æ trur egentlig bare æ skippa langt frem, typ til bare noen måna sia!
Det æ huska best fra nu nylig e at ho Kristin va her og vi så Muse i Glasgow! Bildebevis ovenfor (trur æ, den her bloggern e litt rar idag, så æ ser engkli ikke kor bildan mine havna)
Videre har æ vel tatovert mæ...kor lenge va det sia?? Den ska nu uansett gjøres mer med nu snart, gjor den så enkel som mulig i utgangspunktet slik at den hadde utviklingspotensiale;) Det e den svært begavede Flavia som ska få æren av å dekorer mæ videre, e sykt spent!

Okei, alle dåkker har mæ jo på facebook, og der har dåkker jo fått med dåkker det meste som har skjedd!? E bare det at det e litt seint, så har lyst å lalle nu! Kan blog mere seinere, ska bli flinkere igjen, lova:)

No comments: