Sunday, October 12, 2008

Hagelslag!!

Ja,æ kom plutselig på dette geniale ordet igjen :D Fordi, mens vår samboer Jackson e på ferie i Polen, venninna hannes Rachel bor her - og ho har lyst å lær sæ nederlandsk! Og så bynte vi å si sånne random ting som vi kunne på nederlandsk (ik wil gerogte kip heben), og så kom ho med dét ordet! Hadde helt glemt det, huska du hacholschlach eller,sunniva??:D Ah, good times.

Just nu sitt æ på kjøkkenet ilamme søstra mi, vi har vært på mexican middag hos Juan og Raúl... Og det va helt himmelsk! Dem laga en helt vill middag, me en kyllingrett og en biffret, ris, fajitas, nacho chips, salat, hjemmelaga guacamole, salsa, rømme og alt...Å gud, va det va deilig :) Og vin, så klart :) Så det va kjempekoselig. I går va vi her hos oss, det e alltid litt kjipt fordi "stuedelen" av kjøkkenet e ganske liten og ukoselig, så ekke den ideelle leiligheta for en fest, for å si det sånn.. Men Juan og Flavia kom (jaaa,dem e endelig et par in the making, yippee!), og så va det Rachel, Annika, Marie, mæ...Og Ross:) Hygg! Vi hadde det såå arti, bare satt her og tok teite bilda mens vi drakk vin og baileys og øl og cider og ka ikke...Heheh, Ross ble her ilamme oss helt te klokka tre, det va såå kos, og han e så fette arti, vi lo mahahaaaasse:) Han e bare et funn - spilla gitar og piano, kan syng og snakk italiensk....Og han e sånn handyman som kan alt me rørlegging, elektrisitet og andre huslige ting...Keeper!

Ellers va Marie og æ på landskamp i Glasgow igår, Hampden park, en høvelig stor arena. Marie hadde trudd at kick off va klokka 8 på kvelden, men seint nok fant ho jo ut at det va klokka tre... Så vi dro nu ned te togstasjonen, Marte rakk selvsagt ikke å drekk sæ foill (grrrr...), heiv oss på første toget til Glasgow central...Som seff va en elendig og forhasta avgjørelse, da dette toget tar halvanna time, og det til Glasgow queen street tar tre kvarter. Fækk. Jaja, vi kom oss dit, det va vm i kø ooooveeeeraaaalt, men vi fikk satt oss ned fem minutta inn i 1.omgangen.

Å DÆÆÆÆVEN, FØRR EN KJEDELIG KAMP.

Æ kødda ikke, dette e altså det verste æ har vært med på... Alle vet jo at æ vet nada om fotball, det interesser mæ jo overhode ikke, men til og med æ klarte å se at dette va fotball på -VELDIG- lavt nivå. Greit alle vet at det norske fotballandslaget sug, men skottan va jo fan ikke no bedre! Så, det endte jo 0-0, og etter det tok det oss TRE tima å kom oss tilbake til Edinburgh. Og toget tok bare tre kvarter. GUD,ka lei vi va :p Men, der va ca 500 norske supportera, så dét va litt arti :)

Nu skal æ smått om senn hopp i køya.. Vi har mandaga og fredaga fri, kor deilig ekke det??:D
Laaaang helg..Men mye skolearbeid! Så bi tili opp imorra uansett førr å gjør spansk. Og så har æ jo fått gamlejobben tilbake, joho, bynte idag :) Så ska jobb mandag, tirsdag og søndag hver uke, blir bra :) Enkel jobb og litt ekstra penga, det e alt som trengs.

Så, go natt folkens, æ e fortsatt veldig gla i dåkker, og husk - i morra kan det nytes ny entourage og how I met your mother, og på tirsdagen kan det nytes - da da da daaaa - ny gossip girl OG one tree hill :D BLISS!!!

No comments: